Winkel

De Winkel in Assen

retro stoffen en accessoires winkel assen

Naast de webshop heeft Bastaa! een ‘stenen’ winkel in Assen, de hoofdstad van het mooie Drenthe. Natuurlijk kun je online ook alles bekijken, maar hoe leuk is het om je weer even “Back to the Seventies” te voelen. Je kunt rustig rondkijken, stoffen voelen en kleuren vergelijken en combineren. In de winkel zijn nog meer stoffen en producten dan er op dit moment online staan. Uiteraard kun je direct je aankoop meenemen en kun je bij ons pinnen. Veel leuke retro accessoires met een knipoog naar de Seventies. Kom langs en maak je keuze. Ook kun je je bestelling in de winkel afhalen. In deze kleurrijke winkel ontvang ik je graag en natuurlijk staat de koffie klaar.

Kom gezellig langs

Het adres is: Dr. A.F. Philipsweg 9, 9403 AC ASSEN

Er is volop gratis parkeergelegenheid in de directe omgeving van de winkel en vanaf hier loop je zo richting het centrum van Assen. Wat dacht je van een bezoekje aan het Drents Museum. Ook het treinstation is op 5 minuten loopafstand.

Je kunt een afspraak maken om even rustig rond te kijken wanneer het jou goed uitkomt. Uiteraard zonder verplichting, maar onder het genot van een kopje koffie. Volg ons ook op facebook en Instagram, zodat je direct op de hoogte bent van alle nieuwtjes en bijzonderheden. Of word HIP(pie) en schrijf je in voor Happy Inspirerende Post. Bij ons kun je dus gratis parkeren en na een bezoekje aan Bastaa! wandel je zo het centrum van Assen in.

 

Elke vrijdag open

Onze winkel in Assen is elke vrijdag open van 11-16 uur. Je hoeft geen afspraak te maken. Wil je liever op een ander moment langs komen? Geen probleem maak dan wel even een afspraak. Bel, mail of WhatsApp.

Graag tot ziens in Assen!

Adres winkel

Dr. A.F. Philipsweg 9
9403 AC ASSEN
Tel. 0592- 33 10 39
Mobiel 06 -30 70 55 50 (ook WhatsApp).

 

De waardering van www.bastaa.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.8/10 gebaseerd op 1245 reviews.