Ruilen

Heb je toch de verkeerde keuze gemaakt en wil je je bestelling ruilen? Stuur dan je product(en) retour volgens de instructies die staan beschreven onder het kopje ‘retourneren’ hieronder. Om het product van je (nieuwe) keuze te ontvangen, plaats je een nieuwe bestelling.

Retourneren

Instructies
Bastaa! geeft je ruimschoots de tijd om na te denken over je aankoop: je hebt 14 dagen bedenktijd! Ben je toch niet zo blij met je aankoop? Je kunt dit binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling melden bij Bastaa! (per mail/ contactformulier of telefonisch). Je ontvangt dan per omgaande verdere instructies over hoe je het product retour kunt zenden. Vanaf dat moment krijg je nog eens 14 dagen de tijd om je product terug te sturen. De kosten voor dit retourneren zijn voor jou. Ook de verantwoordelijkheid voor het terugzenden ligt bij jou: het is raadzaam om voor traceerbare pakketpost te kiezen.

Voorwaarden
Er wordt wel van je gevraagd om producten in originele staat en verpakking terug te sturen. Bekijk producten gerust zoals je dat in de winkel zou doen. Voorbeeld: leg je kussens op de bank, bekijk, voel en beslis. (Algemene voorwaarden, artikel 6.2). Verder wordt er van je gevraagd om kussens en accessoires niet in een rokerige ruimte te bewaren. Producten met een rooklucht zijn ongeschikt voor verkoop en kunnen om die reden niet geretourneerd worden (Algemene voorwaarden, artikel 10.3).

Vergoeding
Stuur je de gehele bestelling retour, dan betaalt Bastaa! jou het volledige aankoopbedrag terug, dus ook de verzendkosten die je (eventueel) hebt betaald voor het laten bezorgen van je bestelling. Stuur je slechts een deel van jouw bestelling retour, dan krijg je alleen het aankoopbedrag van dat deel van de bestelling teruggestort op je rekening. Je krijgt het bedrag binnen 14 dagen teruggestort op je rekening, mits het product inmiddels in goede orde retour ontvangen is. Alleen de kosten voor het retour zenden zijn voor jouw eigen rekening.

Uitzonderingen
Er geldt een uitzondering op het herroepingsrecht: stoffen per meter, en kussens en accessoires op bestelling. Deze stoffen worden afgeknipt op de door jou als klant opgegeven lengte. De keuze van de lengte en de stof voor kussens en accessoires gebeuren op basis van individuele keuzes van jou als consument. Dit wordt beschouwd als maatwerk. Om die reden zijn stoffen uitgesloten van herroepingsrecht. Met andere woorden; komen niet in aanmerking voor retour (Algemene Voorwaarden, artikel 8.2).

 

De waardering van www.bastaa.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.7/10 gebaseerd op 76 reviews.