Ruilen

Wil je je bestelde product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. Stuur je product retour volgens onderstaande voorwaarden onder het kopje “retourneren”. Wel zijn de verzendkosten voor het retour sturen voor eigen rekening. Plaats een nieuwe bestelling van het product dat je wilt ontvangen.

Retourneren

Bij Bastaa! heb je het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Na de aanmelding van je annulering heb je nogmaals 14 dagen de tijd om het product retour te sturen.

Wanneer je de gehele bestelling retourneert, ontvang je het volledige aankoopbedrag, inclusief eventuele betaalde verzendkosten, van ons retour. Stuur je een deel van je bestelling terug, dan wordt alleen het bedrag van het retour gezonden product op je rekening teruggestort. Alleen de kosten voor retour van je huis naar de webwinkel zijn voor je eigen rekening. Deze kosten bedragen circa € 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van de vervoerder. Wij adviseren je om je pakket te retourneren met track & trace code.

Als je gebruik maakt van het herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en bij voorkeur in de originele staat en verpakking aan de Bastaa! geretourneerd moeten worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via de mail, contactformulier of telefonisch. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten mits het product inmiddels door ons in goede orde retour ontvangen is.

Er zijn echter uitzonderingen van het herroepingsrecht: stoffen, kussens en accessoires, welke op specifiek gekozen maten worden besteld, dus afwijkend van de standaard te bestellen lengte en maten. De stoffen worden afgeknipt op de door de klant opgegeven lengte. De keuze van de lengte en de stof voor kussens en accessoires gebeuren op basis van individuele keuzes van de consument en wordt daarom beschouwd als maatwerk en is uitgesloten van herroepingsrecht. (Algemene Voorwaarden, artikel 8.2). Bij twijfel kunt u altijd eerst een stofstaaltje aanvragen. Neem hiervoor contact met ons op. De standaard maten kussens vallen wel onder het herroepingsrecht. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.

 

De waardering van www.bastaa.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.8/10 gebaseerd op 1394 reviews.