Over ons

Back to the Seventies!

Leuk dat je ons gevonden hebt! En natuurlijk ben je ook benieuwd naar wie wij zijn en wat wij doen want het is altijd leuk om iets te weten over de mensen achter deze webshop. Wie is toch degene die je mail of telefoontje beantwoord, die je bestellingen klaarmaakt etc.?

Bastaa! is een webshop met een prachtige collectie vintage stoffen. Het zijn originele jaren ’70 stoffen nog ongebruikt op de rol. Deze leuke webshop wordt gerund door mijzelf, Jacqueline Bakema. Ik ben 54 jaar, getrouwd en woonachtig in het mooie Drenthe, in Assen. Wij hebben 3 dochters en 1 zoon. De oudsten zijn inmiddels de deur uit, de jongste dochter gaat deze zomer voor 10 maanden naar het buitenland. Ook hebben wij 2 honden, onze boxers Luuk en Joep, dus voor ons geen “leeg nest syndroom”. Enkele jaren geleden heb ik de stoute schoenen aangetrokken en ben ik enthousiast begonnen met deze webshop. Prachtige vintage stoffen, een heerlijke naam (Bastaa!) en een fantastisch logo: de basis was gelegd.

Behalve stoffen van de rol vind je bij Bastaa! ook unieke handgemaakte kussens en tassen. Gemaakt in ons eigen atelier en ook in samenwerking met diverse kleine ateliers in de regio. Natuurlijk van de originele stoffen uit de jaren ‘70 waardoor al deze handgemaakte producten echt uniek zijn. Heerlijke kleuren en prints uit de jaren ’70: vintage is in, retro is hip!

Inmiddels is de webshop uitgebreid met “Portemonnees”, “Vintage kids”  en “Accessoires & meer“. Vrolijke portemonnees en tassen, handgemaakt in fairtrade Huisteil atelier in Indonesië, natuurlijk ook van retro stoffen. En wat dacht je van de rugtassen, etuis en accessoires van Sticky Lemon. Deze eigenzinnige en vrolijke rugtassen voor groot én klein zijn gemaakt van gerecyclede plastic flessen, dus duurzaam. Bij vintage kids vrolijke kindertassen en kinderparaplu’s, lunchbox retro voor groot en klein van o.a. het merk Rex London. Schrijf je belevenissen in de leuke notitieboekjes met retro prints en kleuren! Nieuw zijn de kaarten, schaaltjes, broches en mokken van Vrolijke Famkes. Superleuke accessoires met herkenbare illustraties waar je heel vrolijk van wordt.

Ik vind het superleuk om jullie bestellingen als cadeautjes in te pakken. Zo maak ik een feestje van jouw bestelling en is het ontvangen van je bestelling ook voor jou een feestje! Vind je het leuk om onze stoffen, kussens en tassen & meer eerst zelf te bekijken? Ook dat kan! Kom gezellig langs  in onze winkel in Assen. Hier vind je nog meer vintage stoffen dan in onze webwinkel. Wij zijn elke vrijdag open van 11.00 – 16.00 uur én natuurlijk op afspraak. De koffie staat klaar! Onze webshop is natuurlijk 24/7 open.

Kijk rustig rond en heb je nog vragen neem dan gerust even contact met mij op.

Team Bastaa!
Jacqueline Bakema

De waardering van www.bastaa.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.8/10 gebaseerd op 271 reviews.