Over ons

Back to the Seventies!

Leuk dat je ons gevonden hebt! En natuurlijk ben je ook benieuwd naar wie wij zijn en wat wij doen. Het is altijd leuk om iets te weten over de mensen achter deze webshop. Wie is toch degene die je mail of telefoontje beantwoord, die je bestellingen klaarmaakt etc.?

Bastaa! is een webshop met een prachtige collectie vintage stoffen. Het zijn originele jaren ’70 stoffen nog ongebruikt op de rol. Deze leuke webshop wordt gerund door Jacqueline Bakema. Enkele jaren geleden heeft zij de stoute schoenen aangetrokken en is zij enthousiast begonnen met deze webshop. Prachtige vintage stoffen, een heerlijke naam (Bastaa!) en een fantastisch logo: de basis was gelegd.

Behalve stoffen van de rol vind je bij Bastaa! ook unieke handgemaakte kussens en tassen. Gemaakt in ons eigen atelier en in samenwerking met diverse kleine ateliers in de regio en natuurlijk van de originele stoffen uit de jaren ‘70. Zo zijn al deze producten dus handgemaakt en echt uniek. Heerlijke kleuren en prints uit de jaren ’70: vintage is in, retro is hip!

Inmiddels is de webshop uitgebreid met “Portemonnees” en “Vintage kids”  en “Accessoires & meer“. Vrolijke portemonnees en tassen, handgemaakt in fairtrade Huisteil atelier in Indonesië, natuurlijk ook van retro stoffen. Bij vintage kids vrolijke kinderrugzakjes en kinderparaplu’s, lunchbox retro voor groot en klein. En wat dacht je van spelen met de wereldbol? Schrijf je belevenissen in de leuke A5 notitieboekjes met retro prints!

Vind je het leuk om onze stoffen, kussens en tassen & meer eerst zelf te bekijken? Ook dat kan! Kom gezellig langs  in onze winkel in Assen. Hier vind je nog meer vintage stoffen dan in onze webwinkel. Wij zijn elke vrijdag open van 11.00 – 16.00 uur én natuurlijk op afspraak. De koffie staat klaar! Onze webshop is natuurlijk 24/7 open. Veel plezier met het rondkijken in onze webwinkel.

Team Bastaa!
Jacqueline Bakema

 

De waardering van www.bastaa.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.7/10 gebaseerd op 134 reviews.